Novice

RADOMLJANI BOLJŠI OD INTERBLOCKA

Danes smo v Športnem parku Radomlje lahko spremljali srečanje rumenih bojevnikov in igralcev Interblocka. Šlo je za srečanje 3. kroga pokala medobčinske nogometne zveze, Radomljani pa so bili boljši od Ljubljančanov z izidom 5:0 in se veselili napredovanja v naslednji krog.

Nermin Bašić je močno premešal začetno enajsterico rumeno črnih, vseeno pa to ni vplivalo na igro naših fantov. Od prve minute so  pritiskali na gostujoča vrata in si ustvarjali priložnosti. V prvem polčasu so mrežo gostov zadeli štirikrat. Prvi zadetek na srečanju je dosegel Sandi Nuhanović, ki je natančno meril s svojo levico. Kmalu zatem je bil dvakrat natančen mladi Gomara Zamorano, ki je bil v obeh primerih prehiter za Ljubljansko obrambo. Ob koncu prvega dela se je med strelce vpisal še Poglajen, ki je z “lobom” premagal gostujočega vratarja. Tudi v drugem delu so gledalci spremljali podobno predstavo. Naši fantje so si ustvarjali priložnosti, žal pa so bili ob zaključkih malo premalo zbrani. Vseeno so v samem zaključku zadeli še enkrat. Tokrat je bil natančen najboljši strelec druge slovenske nogometne lige – Anel Hajrić. Rumeni bojevniki z zmago tako napredujejo v 4. krog pokalnega tekmovanja.

NK KALCER RADOMLJE : NK INTERBLOCK 5:0

Cerar, Jakovljević (Halilović), Brolih, Mornar (Stariha), Poglajen, Filip (Zabukovnik), Kimovec, Kondić, Demirči (Cerar), Gomara in Nuhanović (Hajrić).