Novice

Člani boljši od Aluminija

Naši člani so se danes odpravili v Kidričevo, kjer so se pomerili proti nogometnemu klubu Aluminij, ki nastopa v prvi slovenski nogometni ligi. Rumeni bojevniki so prikazali zelo dobro in borbeno predstavo ter slavili zmago z izidom 2:3.

Nermin Bašić je od začetka tekme v ogenj poslal Adama, Lidjana, Ivanova, Jazbeca, Halilovića, Barukčića, Cerarja, Primca, Grvalo, Marinška in Hajrića. Tekma je bila zelo živahna od samega začetka, prvega zadetka pa so se veselili naši fantje. Prosti strel je odlično izvedel Ivanov in popeljal rumene bojevnike v vodstvo. Že čez nekaj minut so naši fantje vodstvo podvojili. Po prekrasni akciji in lepi podaji Hajrića je bil natančen Halilović, ki je tako postavil tudi končni izid prvega polčasa. Takoj na začetku drugega polčasa je Bašić v igro poslal Kondića in Španjo, v 60. minuti pa še Broliha, Nuhanovića, Trdina in Jakovljevića. Prav slednji je kmalu po vstopu zatresel mrežo domačinov, semafor pa je v tem trenutku kazal izid 0:3. Do konca tekme sta si obe ekipi priigrali še nekaj priložnosti, vendar pa našim fantom gola ni več uspelo zadeti. So pa bili zato dvakrat natančni domačini. Tekma se je tako končala z izidom 2:3, rumeni bojevniki pa so dokazali, da se lahko enakovredno kosajo z nekaterimi ekipami iz prve slovenske nogometne lige.

Naši fantje že jutri nadaljujejo s treningi, v soboto pa jih čaka naslednja prijateljska tekma. Pomerili se bodo proti ekipi nogometnega kluba Brinje.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!