Novice

Člani boljši od Brežic

Članska ekipa bi danes morala pričeti s spomladanskim delom prvenstva, žal pa vremenske razmere niso dopuščale tekme proti nogometnemu klubu Zarica iz Kranja. Na igrišču v Kranju je namreč še vedno debela plast snega. So se pa zato rumeni bojevniki odpravili v Krško, kjer so odigrali prijateljsko srečanje proti nogometnemu klubu Brežice in slavili z izidom 1:4.

Naš trener Nermin Bašić je od prve minute v igro poslal Halilovića, Dautovića, Jazbeca, Ivanova, Jakovljevića, Barukčića, Cerarja, Primca, Grvalo in Hajrića. Naši fantje so že od prve minute prevzeli pobudo in si ustvarili nekaj lepih priložnosti, eno izmed njih pa je po lepi podaji Grvale izkoristil Anel Hajrić. Tudi po zadetku so rumeni bojevniki narekovali ritem in prihajali v priložnosti. Po prekršku nad Primcem je sodnik pokazal na enajstmetrovko, ki jo je v nov zadetek pretvoril Hajrić, naši fantje pa so v tem trenutku vodili že z 0:2, kar je bil tudi končni izid prvega polčasa. V drugem polčasu je Bašić postopoma v igro poslal Kondića, Marinška, Španjo, Nuhanovića, Trdina, Lidjana in Duščaka. Tudi v nadaljevanju tekme so bili naši šampioni boljši nasprotnik in zadeli še dvakrat. Najprej je bil natančen Kondić, zatem pa še Nuhanović. Tik pred zaključkom srečanja so bili iz enajstmetrovke učinkoviti tudi domačini. Tekma se je tako končala z izidom 1:4.

Rumeni bojevniki prihodnjo nedeljo pričenjajo s spomladanskim delom prvenstva. V športni park Radomlje prihaja ekipa Fužinarja, tekma pa se bo pričela ob 15.00 uri.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!