Novice

ČLANI BOLJŠI TUDI OD BREŽIC

Danes je v Brežicah potekalo srečanje 25. kroga 2. slovenske nogometne lige med našimi šampioni in igralci nogometnega kluba Brežice. V sončnem vremenu so gledalci lahko spremljali odlično predstavo obeh ekip, rumeni bojevniki pa so se veselili zaslužene zmage z izidom 0:1, potem ko je že v prvem polčasu po sijajni akciji gol zadel Luka Cerar.

Nermin Bašić je v ekipo uvrstil kar 10 igralcev do enaindvajset let, od tega pet igralcev, do devetnajst let. Tekmo so rumeni bojevniki začeli v sledeči postavi: Adam, Halilović, Ivanov, Jazbec, Dautović, Jakovljević, Primc, Kondić, Cerar, Hajrić in Gomara. Po začetnem otipavanju so naši fantje prevzeli pobudo ter si začeli ustvarjati priložnosti. Eno izmed njih je po lepi akciji izkoristil Luka Cerar, ki je rumene bojevnike v 29. minuti popeljal v vodstvo. V drugem polčasu so gledalci spremljali podobno sliko. Naši člani so si priigrali še kar nekaj lepih priložnosti, ki pa so ostale neizkoriščene. Tekma se je tako končala z izidom 0:1. Bašić je v drugem polčasu v igro poslal Grvalo, Lidjana in mladega Marka Zabukovnika, ki je prvi igralec rojen v tem tisočletju, ki je igral uradno tekmo za člansko ekipo. Naši mladi fantje so na tej tekmi pokazali odlično predstavo ter dokazali, da lahko Bašić v prihodnosti še kako resno računa na njih.

Časa za počitek pa ne bo veliko. Že v nedeljo v goste prihajajo Brda, ki so v spomladanskem delu v dobri formi. Že sedaj vas vse vabimo, da v živo podprete naše fante in jim pomagate do nove prvenstvene zmage.