Novice

ČLANI GOSTUJEJO NA KOROŠKEM

Radomljani končujejo zahtevno tekmovalno obdobje, kjer so si tekme sledile v zelo kratkem roku. Naši šampioni so tako najprej zabeležili poraz na gostovanju proti nogometnemu kluba Mura. Sledili pa sta dve zmagi. Naprej v Pokalu Slovenije in sicer na gostovanju proti Vidmu ter doma v prvenstvu proti nogometnemu klubu Zarica Kranj. V sredo je sledila še domača tekma proti ekipi ND Ilirija 1911 v pokalu MNZ. Gostje so slavili zmago z 0:1, potem ko so zadeli eno minuto pred koncem srečanja.

Za konec gostega urnika tekem pa se naši fantje jutri odpravljajo na gostovanje na Koroško. Njihov nasprotnik bo nogometni klub Fužinar Ravne, ki je v dosedanjem delu prvenstva zbral 1 točko ob gol razliki 4:9. Naši fantje se v Ravne na Koroškem odpravljajo z željo po zmagi in novih treh točkah. Na zadnji prvenstveni tekmi so za Radomljane zadeli Roglić in Grvala, ki sta na tej tekmi tudi debitirala v rumenem dresu ter Hajrić, ki je bil natančen že proti nogometnemu klubu Sežana.

Naslednja domača tekma pa nas vse skupaj čaka prihodnji vikend, ko v goste prihaja Drava, ki v tej sezoni še ni zabeležila poraza. Našim fantom na prihodnjih tekmah želimo obilo športne sreče, vas pa vabimo, da jih podprete v čim večjem številu.

VSI ZA ŠAMPIONE RUMENE!