Novice

ČLANI ODHAJAJO NA GOSTOVANJE V ROGAŠKO

Kljub slabemu vremenu v preteklih dneh je naša članska ekipa nemoteno opravljala treninge in se pripravljala na naslednje zahtevne preizkuse. Že v soboto se bodo odpravili na gostovanje, kjer bodo v športnem centru Rogaška odigrali 7. krog 2. Slovenske nogometne lige. Tokrat jim bo nasproti stala ekipa nogometnega kluba Rogaška.

David Adam, ki v letošnjem letu uspešno brani naša vrata je prepričan, da lahko Radomljani niz neporaženosti še podaljšajo: »Pred nami je naporno gostovanje, kjer bomo naredili vse kar je v naših močeh, da bi se domov vrnili z vsemi tremi točkami in tako nadaljevali zmagovalni niz. S tem bomo obdržali pozitivno energijo, ki trenutno vlada v slačilnici in pri naših najzvestejših podpornikih.

Tudi po gostovanju v Rogaški si naši fantje ne bodo mogli privoščiti veliko počitka. Že v prihodnjem tednu jih namreč čakata tekmi z Olimpijo in Nafto. Adam pa v gostem ritmu tekem ne vidi velikega problema: »Naslednjih nekaj dni bo napornih, a se tega ne bojimo. Pred nami so tekme z atraktivnimi nasprotniki, mi pa imamo širok kader kvalitetnih igralcev, katere lahko rotiramo v polju in s tem dodatno pridobimo na svežini.«

Našim fantom želimo obilo uspeha na prihajajočih tekmah!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!