Novice

ČLANI ZAČELI S PRIPRAVAMI

Danes v popoldanskem času so se v športnem parku Radomlje ponovno zbrali igralci članske ekipe. Po štiritedenskem odmoru so z današnjim dnem začeli priprave na novo sezono, ki se bo začela 5. avgusta, ko se bodo odpravili na gostovanje v Lendavo. Do takrat pa fante in strokovno vodstvo čaka zahtevnih in napornih šest tednov priprav, v katerih bodo odigrali tudi šest prijateljskih tekem.

Na prvem treningu je imel strokovni štab na voljo 19 igralcev. V prihodnjih dneh se bodo ekipi pridružili tudi fantje, ki so dobili daljši dopust, kmalu pa se jim bodo priključile tudi prve okrepitve za novo sezono. Prvi del priprav je namenjen fizični pripravi in preventivi, nadzoruje pa jih naš kondicijski trener Domen Zupan: »Prvi treningi so malo manj zahtevni, da se fantje postopoma vrnejo v trenažni proces. Na uvodnih treningih se bomo posvetili predvsem splošni moči, hkrati pa bomo opravili nekatera testiranja, da vidimo v kakšnem stanju so se igralci vrnili z dopustov. Rezultati testiranj nam bodo v veliko pomoč pri načrtovanju treningov.«

Rumeni bojevniki že jutri nadaljujejo s trdim delom, mi pa vas bomo v prihodnjih dneh na naši spletni strani obveščali o prijateljskih srečanjih in novih okrepitvah.