Novice

Jutrišnji dvoboj s poslovilno noto

Jutrišnji dvoboj šestega kroga proti Dravogradu bo minil s poslovilno gesto vodilnih mož v Nogometnem klubu Radomlje, saj se bomo zahvalili dolgoletnemu nogometašu Igorju Barukčiču za vso dosedanje delo.

S pričetkom ob 15.00 uri rumeni bojevniki pričenjajo že šesti krog druge slovenske lige v kateri se bodo pomerili proti Dravogradu. Vsekakor se v boj podajajo za nove tri točke, ki bi pomenile vsekakor kanček dodatne samozavesti in potrditev trenutnega prvega mesta na ligaški razpredelnici. Na žalost bo tokratno srečanje izpustil Gašper Trdin z izključitvijo v minulem krogu saj je prejel dva rumena kartona, posledično tudi rdečega. Radomljani so ohranili svojo mrežo nedotaknjeno že na štirih tekmah zaporedoma, jim bo to uspelo tudi jutri?

Omenimo pa še, da se bo pred tekmo pripravila lepa gesta za dolgoletnega bivšega kapetana rumenih bojevnikov in sicer Igorja Barukčiča. Igor se je pred začetkom sezone razšel s klubom in bo svojo kariero nadaljeval v Avstriji. V majici Radomelj je zabeležil kar 172 tekem in dosegel tudi zavidljivih 28 zadetkov. Zato vabljeni v Športni park Radomlje…

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!