Novice

KADETI IN MLADINCI PRINAŠAJO NOVE 4 TOČKE!

Danes so se kadeti in mladinci polni zanosa odpravili po nove točke v goste k NK Interblock. Kapetan kadetske ekipe, Anis Đuzić, nam je namreč že pred začetkom tekme obljubil, da se bodo fantje borili po svojih najboljših močeh. Mladinci so zmagali še drugič zapored, kadeti pa so še tretjič letos remizirali.

Prvi so se v boj na zelenico, pod vodstvom Dušana Balutta, odpravili kadeti. Že v prvem polčasu jim je uspelo kar trikrat zatresti mrežo nasprotnika. Začetek tekme ni bil preveč obetaven, saj so domači že v 20′ povedli, a  je v 29′ Gašper Petek z zadetkom hitro izenačil izid na 1:1. Nato je v 36′ sledila še enajstmetrovka kapetana Anisa Đuzića. Za delni izid 1:3 ob polčasu pa je poskrbel Dino Medić, ki je v 38′ še tretjič zatresel mrežo domačih.

Našim fantom v drugem polčasu na žalost ni uspelo ubraniti vodstva. V 54′ je pordečel Nik Majcen, čemur je sledil tudi uspešen kazenski strel nogometašev Interblocka, ki pa so bil nato še enkrat uspešni v 71′ minuti. Našim rumenim bojevnikom je tako uspelo izvleči vsaj eno točko in obračun končati z remijem.

Za kadeti pa so se po nove točke odpravili tudi mladinci. Le ti so bili še bolj uspešni! Mrežo jim je uspelo ubraniti povsem nedotaknjeno. Za edini gol na tekmi pa je v 72′ poskrbel Jure Perger in s tem prinesel zmago ter nove tri točke našim rumenim bojevnikom.

Fantom čestitamo za prikazano!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

Tekst: Matic Robida
Foto: Tomo Marinšek