Novice

KADETI IN U15 DO NOVE ZMAGE

Še enkrat več so kadeti in igralci selekcije U15 pokazali, da so letos v izjemni formi. Ekipa Boruta Smolnikarja je premagala Gorico z 2:1, starejši dečki pa so ponovno z visokih 7:0 premagali NK Svoboda.

Kadetska in mladinska ekipa sta tokrat v nedeljo gostili nogometaše Gorice, ki na skupni lestvici zasedajo visoko 4. mesto. Radomljani so na začetku tekme potrebovali nekaj časa, da so se otresli gostujočega pritiska. Otresli pa so se ga na najboljši možni način, z zadetkom svojega najboljšega strelca Vita Prusnika, ki je zadel že v 5. minuti in poskrbel za veselje na tribunah. V nadaljevanju polčasa zadetkov nismo videli.
Drugi polčas se je začel z nekaj pol priložnostmi na obeh straneh. V 57. minuti pa pravi eurogol Kristjana Resanoviča Kvasa, ki je z desnico zadel v levi zgornji kot goriških vrat in povedel rumene bojevnike v vodstvo z 2:0. Že v 61. minuti so gostje iz 11-metrovke znižali, vendar jim kaj več do konca tekme ni uspelo in zmaga je ostala doma.

MLADINCI ŽAL PORAŽENI

Mladinci so v tekmo vstopili odločno vendar so se precej hitro znašli v zaostanku. V 13. minuti je s strelom od daleč zadel Angel Stratorski in povedel Goričane v vodstvo. Tik pred koncem polčasa je Stratorski z 11-metrovke vodstvo povišal na 2:0. V drugem polčasu so domači fantje poskusili tudi s spremembo igralnega sistema, vendar jim žal ni uspelo obrniti srečanja v svojo korist. Gosti so še 2x zadeli in se veselili zmage.

NOVA ZMAGA STAREJŠIH DEČKOV

5. krog in 5. zaporedna zmaga varovancev Dušana Balutta, ki so ponovno visoko premagali svojega nasprotnika. Tokrat so gostovali v Ljubljani pri NK Svoboda in zadeli kar sedemkrat za zmago s 7:0. V 1. mnz ligi spremljamo mrtvi tek Slovana in naših rumenih bojevnikov, ki na 2. mestu ostajajo zgolj zaradi nekoliko slabše gol razlike.

Naši mladi nogometaši iz tedna v teden napredujejo in dokazujejo, da je naša mladinska šola dobra in, da se fantje razvijajo v pravo smer.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI

Besedilo: Matic Robida