Novice

Kadeti in mladinci

KLJUB BORBENI PREDSTAVI, KADETI IN MLADINCI BREZ NOVIH TOČK

V soboto so se kadeti in mladinci odpravili v Novo Mesto, v goste k NK Krka, kjer so odigrali tekmi 12. kroga 1. SKL in 1.SML. Na igrišče so prvi stopili kadeti. V prvem polčasu jim je uspelo ohranjati dober tempo igre, a jim gola ni uspelo zabiti. Pogumno so vstopili tudi v začetek drugega polčasa. V 56. minuti je Anže Židan poskrbel za prvi gol na tekmi in vodstvo rumenih bojevnikov. Prednosti pa jim na žalost ni uspelo dolgo ohraniti. Po prevzemu vodstva je padla koncentracija in Krka je do konca obračuna zadela štirikrat. Kljub veliki želji in borbenosti Radomljanov je ostalo pri rezultatu 4:1 in novih 3 točkah na strani Krke.

Za kadeti so se na zelenico odpravili še mladinci. Na žalost so že v povojih tekme prejeli usodni gol, za katerega je v 5′ minuti poskrbel igralec NK Krka, Jaka Kuhar. Naši fantje so se dobro branili in pretili iz protinapadov, vendar jim gola ni uspelo zadeti. Obračun se je tako zaključil z rezultatom 1:0.

V soboto, 4.11.2017 bomo v Športnem parku Radomlje gostili tekmi 13. kroga 1.SKL in 1.SML. Rumeni bojevniki se bodo tokrat na domačem terenu pomerili z NK Mura. V prihajajočih dneh jim želimo uspešne treninge in pripravo na tekme, ki sledijo.

Vsi navijači vabljeni na tribune, kjer bomo skupaj lahko ponovno zvesto stiskali pesti za naše šampione!

 

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

Tekst: Gala A. R.