Novice

MLADI RUMENI BOJEVNIKI NIZAJO USPEHE!

Ponovno je za nami vikend, ki so ga naši mladi upi zaznamovali z veliko lepe igre, prikazanega dobrega nogometa, številnih zadetkov in veliko veselja.  Skozi soboto in nedeljo se je na zelenicah odvilo kar nekaj obračunov, katerih zvezde so bili naši rumeni bojevniki. Mlajši dečki so zabeležili še tretjo zaporedno zmago. Selekcija U-15 pa zaradi vremenskih razmer, svoje tekme ni odigrala.

V soboto so uspešen vikend na domačem terenu otvorili nogometaši selekcije U-11.  Pod vodstvom trenerja Andraža Pustotnika jim je uspelo močno nadigrati ekipo iz Črnega Grabna. Fantje so prikazali dobro igro in veliko premoč nad tekmeci, kar se je kazalo v velikem številu zadetkov v vratih nasprotnika.

Selekcija U-13 je poskušala nadaljevati zmagoviti niz proti, do tega kroga neporaženi, ekipi Zagorja. V zelo napeti tekmi so naši fantje ubranili domač teren in zmagali z 2:1. Strelca sta bila Aljaž Malkoč Korez in Jakob Šere.

Tudi ekipa U-10 v soboto ni počivala in je svoje nogometno znanje kazala v obračunu proti NK Bravo. Trener Dejan Gerić je bil zadovoljen z igro svojih varovancev: »Fantje so odigrali zrelo za svoja leta, izpolnjevali so osnovne taktične naloge, ki jih postopoma pilimo že med treningi. Ne glede na vse, igralcem pred tekmo vedno rečem, da je tekma praznik, zato naj uživajo in pokažejo čim več lepega. Veseli me, ko vidim, da fantje uživajo v dobri igri.

Veliko znanja pa so na terenu prikazali tudi igralci U-12, ki so se odpravili v goste v Jevnico. Trener Robi Zorec je bil zadovoljen s prikazano igro. Fantje in Jona so imeli celotno tekmo pod kontrolo in si tako ustvarili veliko priložnosti. Le-te sta v drugem polčasu znala dobro izkoristiti Žan Vidergar in Vito Brolih, ki sta poskrbela za zadetka v mreži domačih. Končni rezultat pa je bil 1:2 za naše rumene bojevnike!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!
RUMENI BOJEVNIKI

Tekst: Gala A.R.
Foto: Matic Robida