Novice

MLADINCI IN KADETI ZAKLJUČILI JESENSKI DEL SEZONE

Minula sobota je za nogometaše selekcije U19 in U17 minila v znamenju zaključka jesenskega dela sezone. Mladinci in kadeti so se odpravili na gostovanje k NK Olimpija Ljubljana, kjer jim na žalost ni uspelo iztržiti novih točk.

Kot običajno, so se prvi na zelenico odpravili kadeti, pod vodstvom trenerja Boruta Smolnikarja. V prvem polčasu so ohranjali dober nivo igre, a priložnosti za zadetek niso uspeli izkoristiti. V drugi polčas so vstopili z neodločenim rezultatom 0:0, a kaj hitro popustili pritisku domačih.  Obračun se je končal z rezultatom 4:0.

Prvo postavo Radomljanov so sestavljali: Anže Celar, Armin Palamar, Gašper Petek, Dino Kerić, Denis Adrovič, Nik Majcen, Marcel Pavel Kancilija, Janez Marinko, Tim Krivc, Jaka Kasnik, Anže Židan.
V igro pa so vstopili še: Zore, Korošec, Blaževič, Juhant.

Za kadeti so na igrišče stopili še mladinci, v začetni postavi: Žan Luka Jerman, Marko Latinčič, Gašper Pišek, Kristjan Kovačevič, Matevž Hribar, Jure Perger, Alen Agić, Ervin Agovič, David Lekić, Alen Džafič, Rok Mohorko.
V igro so vstopili še: Jevšnik, Tracogna, Elvedin Agović, Palek, Švigelj.

Rumeni bojevniki, pod taktirko trenerja Janija Pateta, so tekmo začeli zelo obetavno in že v drugi minuti povedli z rezultatom 0:1. Mrežo nasprotnika je zatresel Jure Perger. Prednosti pa na žalost niso uspeli dolgo obdržati. Že v peti minuti je prišlo do izenačenja na 1:1. V izteku polčasa pa so prejeli še drugi gol, tokrat z bele točke. Kljub obetavnemu začetku, naši fantje niso uspeli priti do prave priložnosti. Do konca obračuna so domačini zadeli še petkrat. Končni rezultat tekme 15. kroga 1. SML pa je bil 7:1.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

Tekst: Gala A.R.