Novice

MLADINCI IN KADETI PROTI INTERBLOCKU

Pred nami je nov živahen in pester vikend v Športnem parku Radomlje. Mladinci in kadeti bodo v nedeljo nadaljevali prvenstvo, odigrati pa je potrebno še kar nekaj tekem zimske lige (utrinki iz lige), ki se počasi razpleta.

V nedeljo v času kosila bodo kadeti in mladinci odigrali tekmo 18. kroga 1.skl in 1.sml. Kot smo že navajeni, bodo prvi na igrišče stopili mlajši kadeti, ki bodo začeli ob 13:00. Na tekmo se pripravljajo samozavestno, saj so na prvi tekmi spomladanskega dela pokazali, da so odlično pripravljeni. Na primorskem je padla Gorica z 0:1. Za goste iz Ljubljane bo to prva tekma v tem delu prvenstva. Domači rumeni bojevniki spet obljubljajo boj do konca, trener Borut pa svari pred evforijo: »Ena lastovka še ne prinese pomladi. Dokazovati se bomo morali iz tekme v tekmo in na vsaki dati svoj maksimum. Fantje morajo ostati zbrani celo tekmo in se boriti po svojih najboljših močeh, potem bo prišel tudi rezultat.«

Mladinci bodo začeli s tekmo ob 15:00. V tekmo bodo prav tako šli z lepo popotnico zmage proti Gorici z 0:2. Fantje so pripravljeni na še eno odlično tekmo, tokrat bodo igrali na domačem igrišču in na umetni travi, kjer vsak dan trenirajo, zato verjamemo, da bodo pokazali še eno odlično predstavo in ponovno razveselili svoje navijače z uspešnim rezultatom.

V zimski ligi na zmagovalca čakamo samo še pri ligi U15 skupina B, kjer zaenkrat vodi Dob, naslov pa lahko osvojita še Vir in NK Bravo U14. V ligi U15 skupina A so prvo mesto osvojili nogometaši NK Dren-Vrhnika. V ligi U13 pa je naslov ubranila domača ekipa.

Vabljeni vsi ljubitelji nogometa v Športni park Radomlje, ki je po dolgem času obsijan s soncem in s prijetnejšimi temperaturami.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI

Tekst: Matic Robida