Novice

MLADINCI USPEŠNI V 3. KROGU POKALA MNZ!

V sredo popoldne so bile tokrat na delu kar tri naše selekcije. Mladinci so igrali tekmo 3. kroga pokala MNZ Ljubljana in se veselili zmage z 0:2 in napredovanja v naslednji krog. Športni park Radomlje pa je gostil tekmi selekcij U15 in U13 proti Rudarju iz Trbovelj.

Mladinska ekipa zaenkrat niza odlične predstave v pokalu, saj v treh tekmah sploh še ni prejela gola. Po uvodni zmagi proti Litiji s 3:0 in zmagi na »el vasicu« z 2:0 so tokrat, ponovno z 2:0, premagali še Ilirijo. Že v 16′ srečanja je Radomljane v vodstvo popeljal najboljši strelec Jure Perger, rezultat 1:0 pa je bil tudi rezultat polčasa. V 2. so Radomljani prav tako prevladovali, priložnost sta dobila tudi dva naša kadeta, Anis Đuzić in Edison Destani in v 65′ so rumeni bojevniki zadeli še drugič. Tokrat je bil uspešen Ervin Agović. Tekmo so mladinci mirno pripeljali do konca in se zasluženo uvrstili v naslednji krog.

V Športnem parku pa sta se ob 16:30 izmenično začeli tekmi starejših in mlajših dečkov. V tekmi 8. kroga sta se obe selekciji pomerili proti vrstnikom iz Trbovelj. Na igrišču sta močno prevladovali obe ekipi, vendar pa mlajši dečki tokrat niso bili tako razpoloženi kot po navadi in so prvič v tej sezoni remizirali z 2:2. Starejši dečki so svoje delo opravili z odliko in premagali nasprotnika z rezultatom 5:1.
Obe ekipi sta med vikendom prosti, naslednji vikend pa bo priložnost za nove uspehe rumenih bojevnikov!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

Tekst: Matic Robida
Foto: Tomo Marinšek