Novice

MLADINCI V FINALU POKALA MNZ!

Včeraj je v Športnem parku Radomlje potekala polfinalna tekma Mladinskega pokala MNZ, na kateri so proti NK Interblock slavili domači RUMENI BOJEVNIKI in si  priigrali mesto v finalu prvenstva! Za prvo mesto se bodo v finalu udarili z ekipo NK Domžale.

Včeraj ob 16:30 uri, se je na domači zelenici pričela polfinalna tekma Mladinskega pokala MNZ Ljubljana. Nasproti so si stopili igralci NK Kalcer Radomlje in NK Interblock.  V prvem polčasu zadetka na obeh straneh ni bilo moč videti, kljub nekaj lepim priložnostim. V  52. minuti pa je za prvi gol na tekmi poskrbel Vešner Tičić Luka in s tem popeljal gostujoči Interblock v vodstvo z 1:0. Po napetem drugem polčasu  je v 90. minuti za izenačenje poskrbel Ervin Agović in s tem ekipi povrnil upanje za možnost napredovanja v finale! O zmagovalcu so zato odločale enajstmetrovke, kjer pa so bili naši fantje uspešnejši in si s končnim izidom 5:4 uspeli priigrati mesto v finalu.

Jani Pate

Igro svojih varovancev je po tekmi pohvalil tudi trener Jani Pate:
“V tekmo smo šli s  spremenjeno ekipo. Minutaža igralcev je bila razdeljena, saj nas v soboto  čaka pomembna ligaška tekma v Kidričevem. Kljub vsemu smo odigrali srčno in pametno, uspeli izenačiti na koncu in bili boljši po streljanju iz enajstih metrov. Čestitke ekipi in čestitke vratarju Jermanu.”

 

Na tem mestu je potrebno omeniti, da so Radomljani tekmo odigrali brez dveh pomembnih členov, in sicer brez najboljšega strelca ekipe, Jureta Pergerja in brez odličnega napadalca, Čilenca, Matiasa Gomare, saj sta včeraj oba dobila priložnost zaigrati v vrstah članske ekipe.

Po odlično začetem spomladanskem delu sezone, rumene bojevnike tako čaka še finale Mladinskega pokala MNZ Ljubljana, v katerem se bodo pomerili z ekipo iz bližnjih Domžal.  Domžale so si vstopnico v finale priborile v obračunu z NK Olimpja Ljubljana, kjer so slavili z visokim rezultatom 1:5.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO! – RUMENI BOJEVNIKI!