Novice

MLADINSKA ŠOLA IZJEMNO DEJAVNA MED TEDNOM

Mladinska šola je bila cel teden v pogonu. Mladinci so igrali finale pokala, starejši dečki so odigrali domačo prvenstveno tekmo, mlajši dečki pa so gostovali v Zagorju.

Poleg članske tekme proti Fužinarju, ki se je končala z remijem 1:1, so v sredo finale MNZ Pokala odigrali naši mladinci, ki blestijo v spomladanskem delu prvenstva. Tekma med občinskima tekmecema se je odvila v Športnem parku Domžale. Želeli smo si lovorike, vendar so bili domači Domžalčani premočni in zasluženo slavili s 6:0.

Po tej tekmi je sledila tekma starejših dečkov, ki se borijo za naslov prvaka v 1. MNZ ligi. Tekmec je bil NK Trebnje, s katerim so v jesenskem delu remizirali z 2:2. Tudi ta tekma je bila izjemno izenačena in težka. Gostje so povedli že v 13. minuti. Še v prvem polčasu so domači nogometaši izenačili. V drugem je sledilo spet hitro vodstvo gostov, ki so ga Radomljani izničili v 50. minuti. Sledilo je obleganje vrat in RUMENIM BOJEVNIKOM se je vse skupaj izplačalo v zadnji minuti srečanja, ko so si gostje zabili avtogol in tri točke so ostale doma. Čestitke fantom za borbenost in trud, ki je rezultiral v zadetku tik pred koncem srečanja.

Mlajši dečki se prav tako borijo za sam vrh v 2. ligi MNZ. Tokrat so gostovali v Zagorju pri tamkajšnjem klubu, ki se je do sedaj vedno izkazal za trdega tekmeca. Naši fantje tokrat ničesar niso prepustili naključju – z visokim tempom in agresivno obrambo so tekmecu hitro zabili prvi gol, do konca polčasa pa še enega. Že v 1. minuti nadaljevanja je sledil naslednji gol, do konca so zadeli še 2x, tako da smo bili priča še eni prepričljivi predstavi in lepi zmagi naših fantov, ki jih že čez dober teden dni čaka tekmovanje v Cordial Cup-u 2018.

Pred ekipami je nov zanimiv vikend, ko se nadaljujejo prvenstva in bodo mladi nogometaši spet lahko kazali svoj talent in dobro delo na treningih.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI

Besedilo: Matic Robida