Novice

MLAJŠI DEČKI Z ZMAGO NA VRH LESTVICE!

Za nami je polovično uspešen vikend mladih bojevnikov. Selekciji U13 in U15 sta zabeležili novi zmagi, kadeti in mladinci pa so žal izgubili proti NK Bravo. Mlajši dečki so v derbiju kroga premagali vrstnike iz Kolpe, ki so bili do tega kroga enako uspešni kot naši nogometaši.

Ekipa U13, ki jo uspešno vodita Matic Robida in Vid Kršmanc, se je tokrat odpravila v Podzemelj, kjer je vedno zelo težko igrati in doseči ugoden izid. Tokrat je šlo še bolj zares, saj sta obe ekipi nanizali kar 6 zmag v prav toliko krogih. Začetek naših je bil izjemen, saj so v 24′ vodili že z 0:3. 2x je zadel Jaka Obradović. Tik pred koncem je Kolpa znižala na 1:3. Drugi polčas so mlajši dečki spet otvorili z zadetkom. Potem pa nekoliko slabše minute in domači so znižali na 3:4. Za mirno končnico pa je poskrbel Aljaž Malkoč Korez, ki je zadel za 3:5, kar je bil tudi končni rezultat. Zadela sta še Gal Javorič in Denis Gregorc. Z novo zmago so na 1. mestu lestvice z 21 točkami, ki so jih osvojili na sedmih tekmah. Trener Robida je bil po tekmi zelo zadovoljen: » Danes je ekipa pokazala izjemen karakter. Na težkem igrišču so od prve minute naprej narekovali visok tempo in s pravo mero agresivnosti uspeli prihajati do priložnosti, ki smo jih dokaj uspešno realizirali. Velika zmaga in vse čestitke fantom za današnjo predstavo.«

Selekcija U-15 je prav tako zabeležila novo zmago. Tokrat so nekaj več priložnosti dobili igralci, ki sicer niso deležni take minutaže in fantje so to zelo dobro izkoristili. V Mengšu so zmagali z rezultatom 5:0. Strelci za naše so bili Halili 2x, po en gol pa so dodali Mencinger, Marinko in Nartnik. Z 19-imi točkami so trenutno na 2. mestu z dvema točkama zaostanka za vodilnim NK Dren Vrhnika.

V soboto sta potekali tudi tekmi kadetov in mladincev. Žal sta obe ekipi zabeležili poraz s 3:0. Naslednji teden se ekipi odpravljata na gostovanje v Koper in želimo si, da se fantje iz primorske vrnejo z novimi prvoligaškimi točkami.

Vsem igralcem in trenerjem želimo veliko uspešnih treningov in tekem v prihodnjem tednu!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

Tekst: Matic Robida