Novice

NAPOREN RAZPORED V PRIHODNJIH DNEH

Članska ekipa nogometnega klub Radomlje nadaljuje s trdim delom. Po tekmi in zmagi proti nogometnemu klubu Ilirija so se fantje regenerirali, sedaj pa se že vneto pripravljajo na prihodnje tekme. Tekme si bodo v prihodnjem tednu sledile ena za drugo. Radomljani bodo namreč v sedmih dneh odigrali kar tri tekme. Dve v prvenstvu ter eno v pokalu Slovenije.

V soboto se naši šampioni odpravljajo na gostovanje v Rogaško Slatino. V športnem centru Rogaška Slatina se bodo pomerili proti nogometnemu klubu Rogaška. Tekma se bo pričela ob 16.00 uri, sodil pa jo bo Roman Glažar, s pomočnikoma – Alešem Skokom in Janezom Bezjakom. Že v torek bo sledila tekma v pokalu Slovenije. Nasprotnik pa vodilna ekipa prve Slovenske nogometne lige – nogometni klub Olimpija. Tekma se bo pričela ob 20.00 uri, igrala pa se bo v Domžalskem športnem parku. Tisti, ki si tekme ne boste uspeli ogledati v živo, jo boste lahko spremljali tudi na programih Športkluba. Že v soboto pa bo sledila še tretja tekma, druga prvenstvena, v tednu dni. Tokrat v športni park Radomlje prihaja nogometni klub Nafta. Tekma se bo pričela ob 16:00 uri.

Našim fantom želimo obilo sreče na prihodnjih tekmah. Vas pa vabimo, da jim na tekmah podprete z glasnim navijanjem in jim tako pomagate do novih zmag.