Novice

PORAZ ČLANOV V POKALU MNZ

Danes so se naši člani v pokalu MNZ pomerili proti nogometnemu klubu Ilirija 1909. Tekma je potekala v športnem parku Radomlje, zmage pa so se veselili gostje. Tekma se je končala z izidom 0:1, potem ko so Ljubljančani zadeli v izdihljajih tekme.

Naši fantje so tekmo začeli v postavi: Adam, Halilović, Ivkić, Brolih, Lidjan, Barukčić, Cerar, Kosić, Grvala, Hajrić ter Jakovljević. V prvem delu srečanja so si tudi pripravili kar nekaj zelo lepih priložnosti, gola pa jim vseeno ni uspelo zadeti. Na odmor sta tako ekipi odšli z izidom 0:0. Tekom drugega polčasa je domači trener Nermin Bašić priložnost ponudil tudi mlajšim fantom. V igro so tako vstopili Vidović, Nuhanović, Lužar ter Kovjenić. Obe ekipi sta si priigrali nekaj priložnosti, edino pa so uspeli izkoristiti gostje, ki so zadeli tik pred iztekom tekme. Le ta se je tako končala z izidom 0:1, naši fantje pa so po dveh zmagah proti Vidmu in Zarici vknjižili drugi poraz v sezoni.

Radomljani že v soboto nadaljujejo v tekmovalnem ritmu. Tokrat se odpravljajo v goste, saj se bodo na Koroškem pomerili proti nogometnemu klubu Fužinar Ravne. Želimo jim vso srečo.