Novice

PORAZ V NOVEM MESTU

Danes je v Novem mestu potekal 15. krog 2. slovenske nogometne lige. Naši fantje so se pomerili proti ekipi nogometnega kluba Krka in zabeležili tretji poraz v sezoni. Domačini so na tekmi slavili z izidom 2:1. Za rumene bojevnike je v debitantskem nastopu v rumenem dresu zabil Igor Kondič.

Nermin Bašić je na začetku tekme v igro poslal Adama, Halilovića, Ivanova, Broliha, Jakovljevića, Barukčića, Kovjenića, Trdina, Grvalo, Roglića in Hajrića. Po obetavnem začetku so domačini prevzeli pobudo in na odmor odšli s prednostjo enega zadetka. Le tega so dosegli po udarcu iz kota, ko je bil z glavo natančen Wilson. Tudi v drugi polčas so rumeni bojevniki vstopili samozavestno. V igro so vstopili Kosić, Kondič in Marinšek. Kljub nekaj obetavnim akcijam igralcev v rumenem, so se novega zadetka veselili gostje. Po hitrem protinapadu je Adama premagal Kambić. Le nekaj minut zatem je našim fantom uspelo izid znižati na 2:1. Zadel je Igor Kondič, ki je odigral svojo prvo tekmo za Radomlje. Naši šampioni so vse moči usmerili v napad ter si ustvarili nekaj lepih priložnosti, vendar so bili v zaključkih akcij premalo zbrani. Tekma se je tako končala z zmago domačih igralcev, ki so slavili z izidom 2:1.

Priložnost za novo zmago bo že čez teden dni, ko se rumeni bojevniki odpravljajo na gostovanje v Sežano. S tekmo proti Krki se je tudi zaključila prva polovica 2. slovenske nogometne lige. Vseeno pa še ni konec jesenskega dela. Do zaključka le tega nas  čakata še dve tekmi. Naši fantje bodo igrali še tekmo v gosteh, kjer bo nasprotnik Tabor iz Sežane ter pred domačimi navijači proti nogometnemu klubu Mura.