Novice

Pripravljalna tekma

PRVA PRIPRAVLJALNA TEKMA KADETEV IN MLADINCEV JE ZA NAMI

Včeraj zvečer so prvo tekmo po zimskem premoru odigrali domači kadeti in mladinci. Pripravljalna tekma proti ekipi NK Krško je potekala pod žarometi umetne trave in je služila kot dober uvod v tedne, ki prihajajo in bodo za obe ekipi zelo pomembni. Vse z razlogom, da bosta obe ekipi kar se da dobro pripravljeni na spomladanski del prvenstva v prvi ligi, ko se bodo rumeni bojevniki borili za obstanek v ligi.

Mladinci so z vrstniki iz Krškega odigrali izenačeno in zanimivo tekmo, ki se je končala s prijateljskih 3:3. Z dvema zadetkoma se je izkazal Kristjan Kovačevič, še enega pa je dodal Marko Latinčič. Kadeti so sicer izgubili z rezultatom 0:3, je pa trener Borut Smolnikar tekmo vseeno ocenil kot uspešno: »Solidna tekma, nasprotnika sta bila precej izenačena, kar je dobro za to obdobje. Priložnost so dobili vsi nogometaši, dva novinca sta prav tako dokazala, da bi lahko bila dobri okrepitvi za ekipo, kar je lepa popotnica za naprej. Seveda imamo se veliko prostora za napredek, ocenjujem, da smo odigrali nekje na 50% sposobnosti. Veselim se prihodnjih treningov in tekem.«

Z jutrišnjim dnem se začenja nov teden, pred nogometaši in trenerji pa so novi izzivi in z veliko volje in želje gresta obe ekipi novim zmagam naproti.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

~RUMENI BOJEVNIKI~

Tekst: Matic Robida