Novice

RADOMLJANI BOLJŠI OD BREŽIC

Danes je v športnem parku Radomlje potekal 10. krog 2. slovenske nogometne lige. Radomljani so v športnem parku Radomlje gostili ekipo nogometnega kluba Brežice. Domačini, ki so neporaženi že osem krogov, so po začetnem zaostanku z 0:2 preobrnili rezultat in se veselili že sedme zmage v prvenstvu.

Naši šampioni so tekmo začeli v postavi: Adam, Halilović, Ivanov, Brolih, Jakovljević, Kovjenić, Lužar, Cerar, Roglić, Grvala in Hajrić. Že takoj na začetku pa je sledil hladen tuš. Kljub veliko boljši igri, so naši fantje hitro prejeli dva zadetka. V 11. minuti je bil natančen Trojak, v 20. minuti pa je na 0:2 povišal Bučar. Da so domačini na odmor odšli z minimalnim zaostankom, je v 33. minuti poskrbel Marin Roglić. V začetku drugega polčasa je Dušana Ivanova zamenjal Ivkić, nedolgo zatem pa je izid izenačil Luka Cerar.  Naši šampioni so še naprej pritiskali, v 69. minuti pa je znova udaril Marin Roglić in naše fante popeljal do zasluženega vodstva. V igro sta vstopila tudi Kosić in Trdin, ki sta še dodatno poživila igro domačinov. V 82. minuti je končni izid postavil Grvala, ki je bil natančen iz enajstih metrov. Naši fantje so se tako veselili zmage z izidom 4:2.

Radomljani tako nadaljujejo pozitiven niz v prvenstvu. Naslednja tekma jih čaka že prihodnjo nedeljo, ko odhajajo v goste k nogometnemu klubu Brda.