Novice

RADOMLJANI BOLJŠI OD DEKANOV

Danes je bila v Športnem parku Radomlje odigrana prijateljska tekma med našimi šampioni in igralci Jadrana iz Dekanov. To je bila prva prijateljska tekma varovancev Nermina Bašića v tem pripravljalnem obdobju in že takoj so zabeležili prvo zmago. Proti Primorcem so slavili z izidom 3:1, potem ko je dva gola zadel Anel Hajrić, tretjega pa je dodal Demirci.

Rumeni bojevniki so prvi polčas začeli v postavi Deronja, Kočar, Brolih, Ibramiov, Genetur, Filip, Jošt, Kuraj, Beganović, Adamić in Kovačević. Že od začetka tekme so naši fantje prevzeli pobudo in si začeli ustvarjati priložnosti. Žal jim je v zaključku akcij zmanjkalo malo mirnosti, zaradi česar se je prvi polčas končal brez zadetkov. V drugem polčasu je Bašić v igro poslal Nabregoja, Jakovljevića, Stariho, Jazbeca, Halilovića, Primca, Cerarja, Demircija, Ahačiča, Pergerja in Hajrića. Rumeni bojevniki so še bolj pritisnili na gostujoča vrata, vse skupaj pa kronali z dvema zadetkoma Anela Hajrića. Kmalu po vodstvu z 2:0 pa so eno izmed redkih akcij izpeljali tudi Primorci in izid znižali na 2:1. Kljub zadetku Jadrana so rumeni bojevniki še naprej napadali in kmalu povišali svojo prednost. Prekrasen zadetek je dosegel Demirci, ki je tako postavil tudi končni izid srečanja.

Na tej tekmi se je našemu strokovnemu vodstvu dokazovalo kar nekaj mladih igralcev, ki so se predstavili v odlični luči. Naslednja priložnost za dokazovanje bo že v sredo, ko se bodo rumeni bojevniki pomerili proti ekipi Šenčurja.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO