Novice

RUMENI BOJEVNIKI BOLJŠI TUDI OD ANKARANA

Danes je v Športnem parku Radomlje potekalo srečanje 9. kroga druge slovenske nogometne lige med rumenimi bojevniki in igralci nogometnega kluba Ankaran. Naši fantje so s prekrasno igro slavili z izidom 4:0, potem ko je tri gole zadel odlični Anel Hajrić, enega pa je dodal Matic Ahačič.

Že od prve minute tekme so bili rumeni bojevniki veliko boljši nasprotnik. Takoj so začeli pritiskati na gostujoča vrata in si ustvarjati priložnosti. Prvo izmed njih je po odlični podaji Demirčija izkoristil Anel Hajrić in popeljal Mlinarje v vodstvo. Tudi po doseženem zadetku so bili igralci v rumeno črnem dresu veliko boljši nasprotnik in do konca prvega dela zadeli še enkrat. Tokrat se je v vlogi podajalca znašel Ahačič, še en zadetek pa je dosegel Anel Hajrić. Tudi v drugi polčas so naši fantje vstopili odločno, za kar so bili poplačani v 50. minuti, ko je mrežo gostov zatresel Matic Ahačič. Rumeni bojevniki so tudi po tretjem zadetku nadzorovali potek srečanja in zadeli še enkrat. S prekrasnim strelom je še tretji zadetek dosegel Anel Hajrić in s tem samo še potrdil zmago. Naši fantje nimajo veliko časa za počitek, saj jih že v sredo čaka naslednja tekma, ko v goste prihaja ekipa Interblocka.

Adam, Jakovljević, Mornar (Brolih), Jazbec, Halilović, Trdin, Cerar, Primc, Ahačič (Kimovec), Demirči (Nuhanović), Hajrić.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO