Novice

RUMENI BOJEVNIKI PREMAGALI BRAVO IN PREVZELI VODSTVO NA LESTVICI

Rumeni bojevniki so danes v Ljubljani odigrali zaostalo srečanje 10. kroga druge slovenske nogometne lige. Pomerili so se proti ekipi nogometnega kluba Bravo in slavili zmago z izidom 1:2. Gola za rumene bojevnike sta prispevala Adel Halilović in Robi Jakovljević.

Tekma je bila zelo živahna od prve minute. Rumeni bojevniki so si takoj začeli ustvarjati priložnosti, ki pa so žal ostale neizkoriščene. Pritisk pa se je našim fantom kmalu obrestoval. Prosti strel je odlično izvedel Adel Halilović in naše fante popeljal v vodstvo. Vodstvo ni trajalo dolgo, saj so domačini preko Nukića izid izenačili. To pa ni zmedlo naših fantov, ki so še naprej pritiskali na nasprotnikova vrata. To se jim je poplačalo v zadnji minuti prvega dela, ko je Jakovljević vrhunsko preigral domačo obrambo in popeljal naše fante v vodstvo. Tudi v drugem delu so naši fantje prikazali odličen nogomet, vendar nas je v tem delu presenetil  močan veter, kar je našim fantom onemogočilo dosego tretjega zadetka. So pa zato odlično odigrali v obrambi, srečanje pa se je tako končalo z zmago rumenih bojevnikov 1:2. Naši fantje so s to zmago prevzeli tudi vodstvo na prvenstveni lestvici. Priložnost za novo zmago bo že v nedeljo, ko v goste prihaja ekipa nogometnega kluba Bilje. Čestitke fantom za današnjo odlično predstavo

NK BRAVO : NK KALCER RADOMLJE 1:2 (1:2)

Adam, Jakovljević, Mornar, Jazbec, Halilović, Trdin, Cerar, Demirči (Kondić), Primc, Hajrić (Kimovec), Ahačič (Poglajen).

HOČEMO, ZMOREMO, SMO