Novice

RUMENI BOJEVNIKI VISOKO PREMAGALI BILJE

Rumeni bojevniki so danes odigrali srečanje 13. kroga druge slovenske nogometne lige. V Športnem parku Radomlje so z odlično predstavo premagali ekipo nogometnega kluba Bilje. Srečanje se je končalo z rezultatom 6:0.

Tekma je bila zelo napeta od prvega sodnikovega žvižga. Gostje so z izjemno agresivno igro in nenehnim pritiskom poizkušali presenetiti naše fante, ki pa so jim takoj vsilili svoj slog igre in si začeli ustvarjati priložnosti. Prvo izmed njih je izkoristil Rok Jazbec, ki je zadel po udarcu s kota in postavil končni izid prvega dela. V začetku drugega dela so naši fantje zaigrali še odločneje in hitro povišali vodstvo. V razmaku ene minute se je dvakrat med strelce vpisal Anel Hajrić in tako dosegel še svoj štirinajsti in petnajsti zadetek v drugi slovenski nogometni ligi. Strelski pohod rumenih bojevnikov sta nadaljevala Igor Kondić in Luka Cerar, naši fantje pa so tako v 65. minuti vodili že z izidom 5:0. Po visokem vodstvu so malo umirili tempo, še vedno pa so držali žogo v svojih nogah. Končni rezultat je tik pred koncem tekme postavil mladi Gomara Zamorano, ki je vstopil v drugem polčasu. Naši fantje trenutno zasedajo drugo mesto na prvenstveni lestvici z osvojenimi sedemindvajsetimi točkami. Priložnost za novo zmago bodo imeli že v soboto, ko se odpravljajo na gostovanje v Rogaško Slatino. Že sedaj jim želimo obilo športne sreče.

NK KALCER RADOMLJE  :NK BILJE 6:0 (1:0)

Adam, Jakovljević, Mornar, Jazbec, Halilović, Trdin (Kimovec), Cerar, Primc, Kondić (Poglajen), Demirči (Gomara), Harić.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO