Novice

Smolnikar pred nadaljevanjem prvenstva: “Mnogo bolj smo povezani”

Pred nadaljevanjem prvenstva nam je nekaj vtisov o pripravljalnem obdobju, vzdušju v ekipi  in občutkih pred prvenstvom zaupal trener selekcije U17, Borut Smolnikar.

Za vami je šest tednov priprav. Lahko rečeš, da so potekale po načrtu?

Opravili smo šest tednov priprav. V prvi fazi je bil namen fizična priprava igralcev, na kateri smo delali tako na igrišču, kot v fitnesu. Drugi del pa je predstavljala predvsem tehnična in taktična priprava.

Odigrali ste tudi kar nekaj pripravljalnih tekem. Ali si zadovoljen s prikazano igro?

Težko je govoriti o tem, ali sem s pripravljalnimi tekmami zadovoljen ali ne. Veseli me dejstvo, da smo iz tedna v teden napredovali in se iz tekme v tekmo dvigali.

Kakšno je vzdušje v ekipi pred začetkom prvenstva?

Ko sem opravil analizo jesenskega dela tekmovanja, sem prišel do zaključka, da imamo v ekipi veliko dobrih posameznikov, da pa nam manjka kolektivni duh. Zato smo v spomladanskem delu dali velik poudarek na grajenje ekipe, na t.i. team building. Predvsem na pripravah v Banjolah se je ekipa močno povezala in združila.

Priprave (Banjole 2018)

Pred prvo tekmo, ki jo boste odigrali proti Celju je le še nekaj dni. Čemu boste posvečali največ pozornosti?

Zadnji teden priprav ne bo potekal nič drugače kot do sedaj. Naša periodizacija treningov ni usmerjena na tekmo proti Celju, temveč v srednjeročni in dolgoročni razvoj igralcev. V tem tednu bomo tako odpravili še nekaj pomanjkljivosti, ki so se pojavile na zadnjih tekmah in nadgradili dobre stvari.  Na tem mestu bi se zahvalil in pohvalil vse delavce, ki se v Športnem parku Radomlje trudijo za to, da nam lahko omogočajo najboljše pogoje za vadbo.

Misel za konec…

Rad bi prenesel misel mojih fantov… “Verjemite, da boste v spomaldanskem delu gledali drugo, še boljšo ekipo ekipo Radomelj!”

pred začetkom prvenstva

Kadeti 17/18 – Vsi za enega, eden za vse!

V nedeljo, 25. 2. 2018, bodo naši kadeti ponovno začeli meriti svoje moči v 1. SKL. Njihov prvi nasprotnik bo VOC Celje, ki trenutno, z usvojenimi 29 točkami, zaseda 3. mesto na lestvici. Želimo jim uspešen začetek prvenstva in čimveč lepih predstav na prihajajočih tekmah.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!

Besedilo: Gala A.R.