Novice

STAREJŠI DEČKI POSTALI PRAVE “SARAJLIJE”

Tretji dan turnirja Valter Cup v Sarajevu so Radomljani odigrali še zadnjo tekmo skupinskega dela proti turški Kasimpasi, si ogledovali zgodovinsko zanimivo mesto in srečali tudi ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Po dveh tekmah v skupinskem delu in izkupičku treh točk, je bila pred našimi fanti še zadnja, odločilna tekma za napredovanje proti Kasimpasi A. S. Rumeni bojevniki so se ponovno zelo motivirano lotili tekme, igrali zelo borbeno in videti je bilo, da si močno želijo uspeha. V primeru zmage bi se uvstili v nadalnje tekmovanje, kar bi bil zares velik uspeh. Kljub veliki želji in moštveni igri so bili nogometaši Kasimpase premočni in so slavili z 2:0. Na drugi tekmi je Vojvodina premagala CSKA in končni vrstni red v tej izjemno izenačeni skupini je naslednji:

1. Kasimpasa 5 točk
2. Vojvodina 4 točke
3. Cska 4 točke
4. Kalcer Radomlje 3 točke

Našim nogometašem se žal ni uspelo uvrstiti naprej, so pa pustili zelo dober vtis in dodali novo pomembno izkušnjo v svoji kratki nogometni karieri. Na turnirju je tudi veliko znanih nogometnih imen, med njimi Dejan Stanković, ki je na turnir prišel z ekipo FC Inter U13. Seveda so igralci izkoristili trenutek in se slikali z nekdaj odličnim nogometašem.

Nedim in Anis z Dejanom Stankovićem

Po zaključenem turnirju so se rumeni bojevniki sprehodili po Baščaršiji, kjer so srečali ljubljanskega župana  Zorana Jankovića in spregovorili nekaj besed z njim, se družili med seboj in začutili utrip mesta. Tudi Sarajevčani so bili zelo prijazni z našo ekipo, tako da je udeležba na tem turnirju zares neprecenljiva izkušnja za naše starejše dečke. Danes se fantje vračajo v domovino, že jutri pa začnejo s treningi v Športnem parku Radomlje in kmalu nadaljujejo spomladanski del prvenstva.

Vsi v klubu čestitamo nogometašem in trenerju za odlično zastopanje barv našega kluba na turnirju Valter Cup. Pohvala tudi staršem, ki so  spremljali in navijali za svoje fante na vseh treh tekmah.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI

Besedilo: Matic Robida