Novice

V GOSTE PRIHAJA ANKARAN

V soboto bo v Športnem parku Radomlje potekalo srečanje 9. kroga druge slovenske nogometne lige. V goste prihaja ekipa Ankarana, ki trenutno zaseda šesto mesto na prvenstveni lestvici. Tekma se bo začela ob 15.30 uri, vlogo glavnega sodnika pa bo opravljal Dejan Vivod. Ob stranskih črtah mu bosta pomagala Friš Tadej in Jernej Flajšman.

Rumeni bojevniki so v ponedeljek na Ptuju dosegli pomembno zmago. Za končni rezultat 0:2, sta zadetke prispevala Luka Cerar in Matic Ahačič. Naši fantje so si s to zmago zagotovili še dodaten vzpon po prvenstveni lestvici, kjer trenutno zasedajo 4. mesto. Tudi na sobotnem srečanju si naši fantje želijo osvojiti tri točke, kar nam je zaupal tudi Gal Primc: “Zavedamo se, da nas čaka težka tekma. Ankaran ima namreč veliko dobrih posameznikov. Kljub temu komaj čakamo na sobotni obračun v katerem želimo osvojiti vse tri točke.”

V soboto vas torej vse vabimo v Športni park Radomlje, da podprete naše šampione in jim tako pomagate do novih treh točk. Skupaj smo močnejši.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO