Novice

V RADOMLJE PRIHAJAJO BREŽICE

V soboto bo na sporedu že 10. krog druge slovenske nogometne lige. Naši fantje bodo v športnem parku Radomlje gostili ekipo nogometnega kluba Brežice. Po šestih zaporednih zmagah so Radomljani v nedeljo v Veržeju na zelo težkem terenu odigrali tekmo brez zadetkov. Trenutno se nahajajo na tretjem mestu prvenstvene lestvice, dve mesti višje kot ekipa Brežic.

Tekma se bo pričela ob 15:30 uri. Pravico bo delil Bukovec Mirna, pomagala pa mu bosta Eric Herženjak in Tomaž Kranjc. Kluba do sedaj še nista odigrala nobene uradne tekme, so pa bili naši šampioni boljši na pripravljalni tekmi pred začetkom sezone, ko so na gostovanju slavili z izidom 0:2. Takrat sta zadela Roglić in Barukčić. Tokratni nasprotnik je na zadnjih petih tekmah zabeležil tri zmage, remi in poraz. V celotni sezoni so Brežice na devetih tekmah zadele 12 zadetkov, prejele pa so jih 10. Za primerjavo – naši fantje so bili natančni enaindvajsetkrat, žogo pa so morali iz svojega gola pobrati trinajstkrat.

V soboto se v Radomljah obeta pravi spektakel. Že sedaj vas vljudno vabimo, da podprete naše fante in jim pomagate do sedme prvenstvene zmage. Pridite in pokažite, da imajo Radomljani najboljšo podporo s tribun. Skupaj smo močnejši!

HOČEMO, ZMOREMO, SMO