Novice

ZA NAMI JE ENA TRETJINA PRVENSTVA

Z 10. krogom se je zaključila prva tretjina prvenstva v drugi slovenski nogometni ligi. Za vas smo pripravili kratek povzetek glavnih zanimivosti, ki zadevajo našo ekipo. Naši fantje se trenutno nahajajo na tretjem mestu, na svojem kontu pa imajo 23 točk. Pred njimi se nahajata Mura s šestindvajsetimi točkami in Drava s petindvajsetimi točkami. Na desetih tekmah so naši fantje zabeležili sedem zmag, 2 remija in en poraz, ob tem pa zadeli petindvajset golov, prejeli pa so jih petnajst. Najboljši strelec rumenih bojevnikov je Anel Hajrić, ki je mrežo nasprotnika zatresel osemkrat, sledita pa mu Luka Cerar in Marin Roglić s po petimi zadetki.

Naši šampioni držijo najdaljši zmagovalni niz v tej sezoni. Zaporedoma so slavili na šestih tekmah, ko so premagali Kranjsko Zarico, Fužinarja, Dravo, Ilirijo, Rogaško in Nafto. Proti nogometnemu klubu Fužinar so zabeležili tudi najvišjo zmago. Slavili so z izidom 1:5. Edini poraz v sezoni so Radomljani zabeležili proti Muri, točke pa so našim fantom odščipnili tudi igralci Tabora iz Sežane in igralci Veržeja. Trener Nermin Bašić s svojimi varovanci goji napadalen in gledljiv nogomet, saj so imeli kar na osmih tekmah žogo več časa v svoji posesti kot pa njihov nasprotnik.

Vseh deset nastopov so vknjižili Robi Jakovljević, Marko Kovjenić, Luka Cerar, Anel Hajrić in David Adam. Slednja dva pa sta na igrišču preživela vseh devetsto minut. Največ rumenih kartonov je pri naših prejel Adel Halilović – štiri, s po tremi pa mu sledijo Luka Cerar, Denis Lidjan in Robi Jakovljević.

Do polovice prvenstva se bodo naši fantje pomerili še z nogometnim klubom Brda, Jadranom iz Dekanov, Dobom, Bravom in Krko. Našim fantom na teh tekmah želimo obilo športne sreče, vas pa vabimo, da jih na tekmah podprete in tako pokažete, da imajo Radomljani najboljšo podporo s tribun.