Zimska liga

Zimska liga je uspešen projekt našega kluba, ki se ga vsako leto udeleži preko 20 ekip. Tudi letos organiziramo  ligi U-13 in U-15, kjer bomo imeli celo dve skupini. Naši mladi upi bodo z medsebojnimi tekmami ohranjali svojo pripravljenost tudi čez zimo. Tekme se bodo igrale ob sobotah in nedeljah od 9:00 naprej, vse do sredine marca.

Vse ekipe vabljene k prijavi!

 

Glavni namen zimske lige je, da otroci čim več igrajo in s tem pridobivajo izkušnje in znanje, rezultat pa je postranskega pomena. Pa vendarle želimo tudi z zimsko ligo otrokom vcepiti pozitivno tekmovalnost, zato na koncu najboljše ekipe prejmejo tudi pokale za svoje dosežke.

S ponosom se lahko pohvalimo, da domača selekcija U-13 ne pozna poraza in je v prejšnjih treh sezonah zanesljivo osvojila pokal.

Vsem ekipam, ki bodo letos ponovno sodelovale, želimo čim več dobro odigranih tekem in veliko uspeha. Že v naprej pa se zahvaljujemo vsem staršem, ki boste vsak vikend hodili v Športni park in navijali za svoje mlade nogometaše. Navijajte v duhu športnega »fair playa« in pomagajte otrokom, da na igrišču pokažejo vse kar znajo!

Preberite tudi

Več novic