Novice

ZIMSKA LIGA: Pred nami odločilne tekme

Zimska liga 2017/2018 se bo nadaljevala že ta vikend, ko se bodo po počitnicah mladi nogometaši vrnili v Športni park Radomlje. V vseh treh ligah se bo v naslednjih treh tednih odvil boj za vrh lestvice in zmago v posamezni kategoriji, ki bo v vsako ekipo prinesla potrebno samozavest in dobro voljo pred začetkom spomladanskega dela prvenstva.

Liga U15 SKUPINA A

Je zelo izenačena saj prve tri ekipe na lestvici ločujeta le dve točki. Krog pred koncem je v najboljšem položaju NK Dren-Vrhnika, ki vodi s 16-imi točkami, točko za njimi je NK Bravo U15, s 14-imi točkami pa obema ekipa za vrat diha domača ekipa, ki jo vodi Dušan Balluto. V zadnjem krogu se bodo domači rumeni bojevniki pomerili z NK Sava Kranj, Dren-Vrhniko čaka obračun z NK Olimpija U14, NK Bravo pa se bo pomeril s sedmo uvrščeno ekipo ND Bilje.


LIGA U15 SKUPINA B

V skupini B nastopa 11 ekip in na vrhu sta z 20-imi točkami izenačeni sosedski ekipi ŠD Dob in ŠD Vir. V zadnjem krogu se bo v nedeljo Dob pomeril z NK Dragomer Dolomiti, ekipo Vira pa prav tako čaka samo še obračun z Dragomer Dolomiti. Obstaja verjetnost, da bosta ekipi na koncu točkovno izenačeni, kar pomeni, da bo o naslovu prvaka odločila medsebojna tekma, na kateri so bili z 1:0 uspešnejši nogometaši Vira.

Lestvica U15-B


LIGA U13

V najbolj številčni ligi, v kateri nastopa 13 ekip, bo prav tako še zelo vroče in zanimivo v zadnjih krogih. Trenutno so na vrhu kar 3 ekipe izenačene s 25-imi točkami. Rumeni bojevniki so trenutno v najboljšem položaju, saj imajo tudi najvišjo gol razliko, vendar pa drugo uvrščeni Rakek Proteus zaostaja le za en gol. Medsebojna tekma se je končala z izidom 1:1, tako da bo o morebitnem naslovu odločala gol razlika. Dob ima tekmo več, vendar enako število točk, tako da ima prav tako še možnosti za osvojitev prvega mesta. Radomljani igrajo še z Dobom, Virtusom in NK Rakek Proteus U12, Dob igra še z Radomljani in Komendo, NK Rakek Proteus pa z ŽNK Radomlje, Komendo in NK Termit Moravče.

Zimska liga se počasi zaključuje, še pred tem pa se nam obeta še veliko odličnih tekem, lepih potez in veselja, ki smo mu priča vsak teden v Radomljah.

Vse starše in ostale navijače vabimo, da pridejo v Športni park navijat za svoje favorite, ekipam pa čim več dobrih tekem in zabave ob igranju nogometa.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI

Tekst: Matic Robida